Studie begeleiding

Persoonlijke studiebegeleiding om het beste uit jezelf te halen

Heb jij last van stress en spanning en wil je de regie terugpakken? Ben jij een middelbare scholier, die last heeft van concentratieproblemen? Vrees je, dat je de examens nooit gaat halen? Ben je dit jaar gaan studeren en lukt het je maar niet om het overzicht te krijgen? Bij Rosalie van Luik Coaching krijg je de juiste handvatten aangereikt om af te rekenen met motivatieproblemen en uitstelgedrag. Deze coach in Den Haag is specialist in studiebegeleiding en weet dat studeren hard werken is. Studeren kun je leren en is een vaardigheid, die je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Rosalie helpt scholieren en studenten om negatieve gedachten aan te pakken en te leren plannen.

Individuele studiebegeleiding

Eén van de specialismen van Rosalie is individuele studiebegeleiding. In sessies van 1-1,5 uur kijk je naar jouw doelen en wensen. Welke vaardigheden wil jij je eigen maken? Wat zorgt ervoor, dat je niet optimaal kunt presteren? Wanneer je valkuilen, wensen en doelen duidelijk zijn, ga je verder met het meer praktische gedeelte. Tijdens de sessies leer je van Rosalie hoe je kunt snellezen, prioriteiten stelt en je studietijd effectief indeelt. Weet je wel hoe je moet studeren, maar heb je last van toets angst? De faalangst training, bestaande uit twee telefoongesprekken en vijf bijeenkomsten, kan je angst voor onvoldoendes en onderpresteren behapbaar maken. Samen bouwen jullie aan het vergroten van je zelfvertrouwen zodat je terug in je kracht komt en zult presteren naar jouw kunnen.

Studiebegeleiding

Workshops studiebegeleiding

Rosalie leert jongeren studievaardigheden aan, maar jongeren kunnen juist ook veel van elkaar leren! Daarom biedt Rosalie workshops aan, waarbij scholieren en studenten in groepjes van drie tot zeven personen leren leren. Onderwerpen als timemanagement, actief leren, actief studeren, plannen, snellezen en mindmappen komen in de workshops aan bod. Een workshop studiebegeleiding duurt gemiddeld twee uur en vindt op verschillende momenten plaats. Benieuwd wanneer er weer een workshop gegeven wordt? Of wil je een individuele afspraak maken? Dan kun je contact opnemen met Rosalie via het coachingsformulier. Rosalie belt je dan zo snel mogelijk terug!

X