Coach Den Haag

Een vakkundige coach in Den Haag

Studeren is een werkwoord en gaat niet vanzelf. Het is een vaardigheid, die je kunt leren. Heb je hulp nodig bij het leren studeren? Dan ben je bij Rosalie van Luik Coaching aan het juiste adres. Heb je last van motivatieproblemen? Ben je zo perfectionistisch, dat je het idee hebt de stof nooit goed genoeg te kennen? Of ben je bang bent dat je daardoor jouw profielwerkstuk of scriptie nooit op tijd af krijgt? Pieker jij je suf over je naderende examens? Deze coach in Den Haag kan je helpen. Rosalie is specialist in studiebegeleiding en faalangst training en hielp al veel tieners en jongvolwassenen, die worstelen met motivatieproblemen, faalangst en prestatiedruk.

De werkwijze van Rosalie

Heb je last van uitstelgedrag? Verlies jij telkens het overzicht en heb je geen idee, wat er bovenaan jouw prioriteitenlijst hoort te staan? Rosalie van Luik, coach in Den Haag, leert je leren in een 2 uur durende workshop, tijdens een individueel coachingstraject of een faalangst training. Samen met Rosalie kijk je welke vorm van begeleiding het fijnste is voor jou. Wanneer je kiest voor een individueel coachingstraject kijk je in sessies van 1 tot 1,5 uur naar jouw doelen. Wat hoop je te leren? Wil je je zelfvertrouwen vergroten, afrekenen met stress of leren plannen? Jouw wensen staan centraal. Zijn jouw wensen duidelijk? Dan ga je meer praktisch aan de slag. Rosalie geeft veel uitleg over hoe je hersenen werken bij het leren en bij angst. Ook leert ze leert je goede studievaardigheden zoals samenvatten, mindmappen en snellezen en het opstellen van een haalbare planning, zodat er meer tijd overblijft voor andere dingen.

Interactieve workshops van een bevlogen coach in Den Haag

Rosalie gelooft dat jongeren veel van elkaar kunnen leren. Daarom organiseert deze enthousiaste coach in Den Haag workshops, waarbij jongeren elkaar inspireren. Iedere workshop duurt ongeveer 2 uur en wordt gegeven aan een groep van 3 tot 7 jongeren. Onderwerpen die aan bod komen, zijn plannen en timemanagement, actief studeren, mindmappen, actief leren, verschillende leerstijlen, concentratievermogen en snellezen. De workshops vinden regelmatig plaats. Benieuwd wanneer de volgende workshop is? Neem dan even contact met Rosalie op via het contactformulier.

Afrekenen met faalangst

Heb je te maken met faalangst en spanning? Heb je het idee dat stress je prestaties in de weg staat? Rosalie biedt een faalangst training aan, die bestaat uit een telefonisch consult, vijf bijeenkomsten en een terugkoppelingsgesprek. Ben je beginnend student en heb je moeite om aan je nieuwe leven te wennen? Vraag jij je af wat er in je hersenen gebeurt tijdens een stressvolle periode? Dan is deze training wellicht iets voor jou. Je kunt deze coach in Den Haag bereiken door te bellen naar 06-52684663 of te mailen naar rosalie@rvanluikcoaching.nl.

X