Faalangst training

Afrekenen met stress en spanning tijdens een professionele faalangst training

Voel jij je zo zenuwachtig, dat je vaak onderpresteert tijdens toetsen en tentamens? Of weet je ineens helemaal niks meer als je je toets voor je krijgt en is er sprake van een black-out? Ervaar je stress door je studie of vanwege de naderende examens op school? Faalangst is een veelvoorkomend probleem onder scholieren en studenten en kan leiden tot spanning, uitstelgedrag en zelfs een burn-out. Wil jij de regie terug? Bij Rosalie volg je een faalangst training en reken je af met je angst voor onvoldoendes, dit kan zowel in een groep als individueel. Je gaat met Rosalie aan de slag om faalangst de baas te worden. Rosalie is coach in Den Haag en gespecialiseerd in faalangst, motivatieproblemen, uistelgedrag en studiebegeleiding. Rosalie weet als geen ander, dat studeren een werkwoord is en goede studievaardigheden essentieel zijn.

Hoe ziet een faalangst training eruit?

Heb jij ook zo vaak het gevoel, dat het goede antwoord op het puntje van je tong ligt? Wil je wel, maar komt het er niet uit? Faalangst werkt verlammend en maakt het lastig om te pieken op het juiste moment. Gelukkig zijn er ook oplossingen voor dit probleem. Rosalie leert je in vijf bijeenkomsten hoe je hersenen werken, waar stress vandaan komt en wat je kunt doen om met stress af te rekenen. Je krijgt praktische tips, die je helpen je minder onzeker en gespannen te voelen en die je helpen om te presteren naar jouw kunnen. De faalangst training begint en eindigt met een telefonisch gesprek om je doelen in kaart te brengen en te kijken of deze aan het eind van de training ook gehaald zijn.

Contact opnemen

Wil je liever individueel gecoacht worden? Ook dat kan bij Rosalie van Luik Coaching. In sessies van één à anderhalf uur ga je dieper in op faalangst, hoogbegaafdheid en perfectionisme. Ook kun je deelnemen aan interessante workshops om studievaardigheden op te doen, zoals actief lezen, timemanagement, plannen, snellezen en mindmappen. Je kunt Rosalie een bericht sturen via het contactformulier. Rosalie neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Bel je liever onmiddellijk? Rosalie is te bereiken op 06-52684663.

X